VLoeren

Kuilboer B.V. is de specialist in het stralen, schuren en frezen van vloeren. Wij werken stofarm en kunnen alle bewerkingen voor beton, staal of asfalt voor u uitvoeren. 

Betrouwbaar & Vakmanschap

Vloeren stofarm stralen

Wij kunnen zowel beton, staal als asfalt behandelen, bijvoorbeeld om een vloer te reinigen, antislip te maken of als voorbehandeling voor een aan te brengen coating.

Vloeren stofarm schuren

Het schuren van een vloer gebeurt stofarm d.m.v. drie draaiende schijven. Deze drie schijven draaien in zijn totaal ook rond, zodat er een gelijke ondergrond ontstaat.

vloeren stofarm frezen

Stofarm frezen door middel van puntlamellen. Dit wordt o. a. toegepast bij het verwijderen van oude verflagen, egaline van bestaande vloeren of de toplaag van een asfalt- of betonvloer.

professionele
behandeling van vloeren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja, tijdens het verwijderen van wegmarkeringen kunnen er bitumen meegenomen worden, waardoor een oppervlak ontstaat dat extra gevoelig is voor verouderingsverschijnselen. Het gevolg is dat er versneld steenverlies kan optreden. Om dit te voorkomen kunnen wij het voor u sealen. Door de verjongende eigenschappen van het sealmiddel krijgt de ondergrond weer een hernieuwde flexibiliteit. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij in staat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, Kuilboer Infra Service kan op een vakkundige manier slijtlagen van bruggen verwijderen. Dit gebeurt d.m.v. frezen, schrapen, schuren en/of ultra hogedruk waterstralen. Vervolgens wordt het geheel nagestraald, waardoor een schone ondergrond ontstaat. 

Ja, asfalt en beton kunnen wij op verschillende manieren behandelen om zo de mate van stroefheid te verhogen. Dit kan door deze te planeren / schuren, boucharderen en/of kogelstralen. E.e.a. afhankelijk van de ondergrond. 

Eveneens kunnen wij met behulp van onze ultra hogedruk waterstraalwagens, cementhuid, bituumlagen, rubber en andere oppervlaktevervuiling verwijderen / reinigen. Kuilboer Infra Service heeft dus ook voor het verhogen van de stroefheid altijd een passende oplossing in huis!

Ja, het Infra Service team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij zijn o.a. actief voor:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51