Vloeren stofarm stralen

Geschikt voor alle soorten vloeren, zoals beton, staal, asfalt etc. De apparatuur waarover wij beschikken werpt het straalmiddel met een in te stellen snelheid op de te behandelen vloer, voor het gewenste resultaat.

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Perecte Voorbehandeling

Stralen is ideaal als voorbehandeling voor het aanbrengen van een coating, gietvloer, troffelvloer, industrievloer, betonplaten enz. 

 

Schoon & opgeruwd

Het stralen wordt vaak ook toegepast voor het opruwen van een te gladde ondergrond (anti-slip). Tevens wordt op een hoge productiesnelheid de ondergrond schoon gemaakt. 

stofarm vloeren stralen

Het stralen wordt stofarm uitgevoerd, o.a. horizontale delen zoals scheepsdekken, brugdekken enz. Dit op een milieuvriendelijke wijze zonder oplos- of bijtende middelen. 

Flexibel - 24/7 inzetbaar

Wij bieden minimaal productieverlies door flexibiliteit. Wij behandelen vloeren ook in de nacht of tijdens weekenden. 

 

professionele
water straling & nAZORG

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vaak wordt e.e.a. gecombineerd: eerst vlak schuren en vervolgens licht stralen om de cementsluier en/of vervuiling goed uit de poriën te verwijderen, zodat er een betere hechting voor het afwerkmateriaal ontstaat. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij in staat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, Kuilboer Infra Service kan op een vakkundige manier een motief in de betonvloeren stralen, waardoor er optisch een mooi gelijk beeld ontstaat. 

Op onze machines worden stofafzuigingen aangesloten, zodat het zwevende stof wordt afgevoerd tijdens de werkzaamheden. Wij proberen altijd het stof maximaal te beperken en zitten daarom tegen de stofvrij grens aan. 

Ja, het Infra Service team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51