Hout, beton & polyester stralen

Door onze geavanceerde machines en decennia aan ervaring, zijn wij de specialist als het gaat om stralen van hout, beton en polyester bij u op locatie. 

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Hout stralen

Door onze geavanceerde machines kunnen wij hout zandstralen zodat het weer een nieuwe uitstraling heeft. Een frisse look en verwijdering van oneffenheden. 

beton stralen

Beschadigingen en vervuiling zoals op de afbeelding hiernaast afgebeeld, kunnen wij volledig veranderen naar een nieuw ogend beton, zonder oneffenheden of beschadigingen. 

polyester stralen

Door onze mobiele straalapparatuur kunnen wij op locatie polyester stralen en behandelen, demontage is daarbij vaak niet nodig. Hierdoor kunnen wij snel en tegen een laag tarief handelen.  

Conserveren

Na het stralen van hout, beton of polyester conserveren wij door verschillende methodes en met verschillende materialen. Elk project vereist een speciale behandeling. 

Mobiel stralen & Conserveren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen opslagtanks. Wij stralen nagenoeg alles.

Door onze mobiele straalapparatuur kunnen wij op locatie polyester stralen en behandelen, demontage is daarbij vaak niet nodig. Hierdoor kunnen wij snel en tegen een laag tarief handelen.  

Voor elke coat- & conserveringsafmeting beschikt SHW B.V. over een specifiek ingerichte productiehal. In de XXL hal kunnen maar liefst objecten tot een lengte van 29 meter en een gewicht van 32 ton behandeld worden. 

Ja zeker! Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Ja, ons team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51