Vloeren stofarm schuren

Het schuren of schrapen van een vloer gebeurt stofarm d.m.v. drie draaiende schijven. Deze drie schijven draaien in zijn totaal ook rond, zodat er een gelijke ondergrond ontstaat. Dit vindt plaats onder een gesloten kap, zodat alle zwevende stofdeeltjes worden afgezogen. 

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Perfecte voorbehandeling

Het schuren van vloeren is ideaal als voorbehandeling voor een afwerklaag; veelal daar waar een dunne rolcoating wordt gebruikt en tevens voor het vlakschuren van vloeren.

Afwerkingen & oneffenheden

Het schuren van de vloeren maakt het mogelijk om grove afwerkingen en/of oneffenheden uit de vloer te verwijderen. Dit wordt vaak in combinatie met stralen en frezen uitgevoerd. 

verwijderen diverse

Met het schuren verwijderen van lijm, oude coatinglagen, sier- grindvloeren enz. Wij gebruiken hier meestal een soort freeslamel en/of lijmschrapers onder de machine’s voor. 

Flexibel - 24/7 inzetbaar

Door de flexibele inzet van ons personeel kunnen wij onze diensten met minimaal productieverlies aanbieden, zodat uw projecten snel en efficiënt afgerond kunnen worden. 

Vakkundige
Behandeling van
vloeren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Als voorbehandeling voor het aanbrengen van dikke lagen zoals gietvloeren en zandcement / egoline.

Als er een hoogte verwijderd moet worden of dikke lagen zoals slijlagen gietvloer / egoline.

Wanneer er een dunne coatinglaag aangebracht wordt ZOAB, rolcoating, de betonvloer verregend is of er een bitumhuid verwijderd moet worden. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij instaat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, dit is mogelijk door middel van stof aanstralen / Blastrac stralen.

Ja. Ons team is 24/7 beschikbaar. Dankzij de geweldige inzet van ons team kunnen wij te allen tijde
klaar staan voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat
wij u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen?

Informatie

Wij zijn 24/7 inzetbaar
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51