Vloeren stofarm schuren

Het schuren of schrapen van een vloer gebeurt stofarm d.m.v. drie draaiende schijven. Deze drie schijven draaien in zijn totaal ook rond, zodat er een gelijke ondergrond ontstaat. Dit vindt plaats onder een gesloten kap, zodat alle zwevende stofdeeltjes worden afgezogen. 

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Perfecte voorbehandeling

Het schuren van vloeren is ideaal als voorbehandeling voor een afwerklaag; veelal daar waar een dunne rolcoating wordt gebruikt en tevens voor het vlakschuren van vloeren.

Afwerkingen & oneffenheden

Het schuren van de vloeren maakt het mogelijk om grove afwerkingen en/of oneffenheden uit de vloer te verwijderen. Dit wordt vaak in combinatie met stralen en frezen uitgevoerd. 

verwijderen diverse

Met het schuren verwijderen van lijm, oude coatinglagen, sier- grindvloeren enz. Wij gebruiken hier meestal een soort freeslamel en/of lijmschrapers onder de machine’s voor. 

Flexibel - 24/7 inzetbaar

Wij bieden minimaal productieverlies door flexibiliteit. Wij behandelen vloeren ook in de nacht of tijdens weekenden. Zodat uw projecten snel afgerond kunnen worden. 

professionele
Behandeling van
vloeren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vaak wordt e.e.a. gecombineerd: eerst vlak schuren en vervolgens licht stralen om de cementsluier en/of vervuiling goed uit de poriën te verwijderen, zodat er een betere hechting voor het afwerkmateriaal ontstaat. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij in staat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, Kuilboer Infra Service kan op een vakkundige manier een motief in de betonvloeren stralen, waardoor er optisch een mooi gelijk beeld ontstaat. 

Op onze machines worden stofafzuigingen aangesloten, zodat het zwevende stof wordt afgevoerd tijdens de werkzaamheden. Wij proberen altijd het stof maximaal te beperken en zitten daarom tegen de stofvrij grens aan. 

Ja, het Infra Service team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51