Vloeren stofarm Frezen

Vloeren frezen gebeurt stofarm d.m.v. een vooruit draaiende freestrommel. Dit vindt plaats in een gesloten kap, zodat de omgeving niet belast wordt door wegspringende stukjes materiaal. 

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Perecte Voorbehandeling

Frezen is ideaal als voorbehandeling voor een afwerklaag dikker dan ca. 1 cm. Wij werken met verschillende machines en freeslamellen, afhankelijk van de werkzaamheden.

 

Geavanceerd & efficiËnt

Met onze geavanceerde machines kunnen wij oneffenheden uit vloeren verwijderen, het opruwen van een te gladde ondergrond (anti-slip) en het verwijderen van kunststof, siergrind etc

stofarm vloeren frezen

Het stralen van vloeren gebeurt stofvrij, doordat de freesmachines zijn gekoppeld aan een industriële stofzuiger. Hierdoor is het mogelijk om direct een nieuwe vloer te laten plaatsen.

Flexibel - 24/7 inzetbaar

Wij bieden minimaal productieverlies door flexibiliteit. Wij behandelen vloeren ook in de nacht of tijdens weekenden. 

professionele
behandeling van vloeren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vaak wordt e.e.a. gecombineerd: eerst vlak schuren en vervolgens licht stralen om de cementsluier en/of vervuiling goed uit de poriën te verwijderen, zodat er een betere hechting voor het afwerkmateriaal ontstaat. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij in staat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, Kuilboer Infra Service kan op een vakkundige manier een motief in de betonvloeren stralen, waardoor er optisch een mooi gelijk beeld ontstaat. 

Op onze machines worden stofafzuigingen aangesloten, zodat het zwevende stof wordt afgevoerd tijdens de werkzaamheden. Wij proberen altijd het stof maximaal te beperken en zitten daarom tegen de stofvrij grens aan. 

Ja, het Infra Service team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51