Fabrieksmatig stralen & conserveren

Bij onze dochteronderneming kunt u terecht voor fabrieksmatig stralen en conserveren van diverse soorten materialen. Sinds de oprichting in 2001 heeft de organisatie zich niet alleen ontwikkeld op productiegebied, maar zeker ook als sparringpartner en adviseur voor vele sectoren.

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Ruime faciliteiten

Voor elke coat- & conserveringsafmeting beschikt SHW B.V. over een specifiek ingerichte productiehal. In de XXL hal kunnen maar liefst objecten tot een lengte van 29 meter en een gewicht van 32 ton behandeld worden. 

Conserveren voor elk type

SHW B.V. heet voor elk type staal wel een conserveringssysteem. Denk aan brandwerende systemen, maar denk ook aan systemen voor hitte, immersie, slijtage. 

Op maat voor elke sector

SHW B.V. biedt duurzame oplossingen in de vorm van schooperen, metalliseren en/of coatingsystemen in de vorm van natlak en bedient hiermee vrijwel elke sector. 

Kwaliteitscontrole & ITP

Van reguliere kwaliteitscontrole van het coatingsysteem tot een Inspection & Test Plan (ITP), op maat gemaakt conform specificaties die uw opdrachtgever stelt. 

Mobiel stralen & Conserveren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen opslagtanks. Wij stralen nagenoeg alles.

Door onze mobiele straalapparatuur kunnen wij op locatie polyester stralen en behandelen, demontage is daarbij vaak niet nodig. Hierdoor kunnen wij snel en tegen een laag tarief handelen.  

Voor elke coat- & conserveringsafmeting beschikt SHW B.V. over een specifiek ingerichte productiehal. In de XXL hal kunnen maar liefst objecten tot een lengte van 29 meter en een gewicht van 32 ton behandeld worden. 

Ja zeker! Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Ja, ons team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51