Omgevingsvriendelijk stralen

Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Brug stralen tijdens gebruik

Een brug stralen en conserveren, terwijl de brug nog actief gebruikt wordt? Dat kan! Door onze sterke conserveringstent kan de brug veilig worden gebruik tijdens de werkzaamheden.

Doorwerken tijdens stralen

Heeft u een bepaald onderdeel op de werkvloer wat toe is aan onderhoud, maar wilt u de overige werkzaamheden door laten gaan? Dat kan met onze stofarme conserveringstent.

Stadskantoor stralen

Tijdens onze werkzaamheden aan het stadskantoor van Alkmaar, hebben we een veilig omgeving gecreëerd, zodat het verkeer onder het stadhuis veilig kon doorgaan.

Stralen & conserveren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen opslagtanks. Wij stralen nagenoeg alles.

Door onze mobiele straalapparatuur kunnen wij op locatie polyester stralen en behandelen, demontage is daarbij vaak niet nodig. Hierdoor kunnen wij snel en tegen een laag tarief handelen.  

Voor elke coat- & conserveringsafmeting beschikt SHW B.V. over een specifiek ingerichte productiehal. In de XXL hal kunnen maar liefst objecten tot een lengte van 29 meter en een gewicht van 32 ton behandeld worden. 

Ja zeker! Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Ja, ons team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51