Stralen & coaten van staal

Op dit gebied stralen en conserveren we nagenoeg alles: van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen of opslagtanks. Samen met onze verfleverancier maken wij een advies op maat.

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Wij stralen nagenoeg alles

Van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen opslagtanks. Wij stralen nagenoeg alles.

Coaten op maat

Veelal na het stralen coaten wij onze werkzaamheden. Door het gebruik van een speciale coating ontstaat er een beschermlaag en tevens een frisse look. 

Werkzaamheden op hoogte

Om onze werkzaamheden op hoogte zo goed en veilig mogelijk uit te voeren,  brengen wij steigers mee zodat wij onze behandelingen uiterst secuur kunnen uitvoeren. 

Hekwerken

Wij demonteren o.a. balkon-/galerijhekken om deze vervolgens bij onze dochteronderneming te laten stralen en conserveren. Wij zorgen tevens voor een passende noodvoorziening.

Mobiel stralen & Conserveren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen opslagtanks. Wij stralen nagenoeg alles.

Door onze mobiele straalapparatuur kunnen wij op locatie polyester stralen en behandelen, demontage is daarbij vaak niet nodig. Hierdoor kunnen wij snel en tegen een laag tarief handelen.  

Voor elke coat- & conserveringsafmeting beschikt SHW B.V. over een specifiek ingerichte productiehal. In de XXL hal kunnen maar liefst objecten tot een lengte van 29 meter en een gewicht van 32 ton behandeld worden. 

Ja zeker! Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Ja, ons team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51