Mobiel

mobiele straalwerkzaamheden

Wij stralen zowel beton, staal als hout om de originele uitstraling weer terug te krijgen bij u op locatie of bij onze dochteronderneming SHW B.V. 

Betrouwbaar & Vakmanschap

Stralen & coaten van Staal

Op dit gebied stralen en coaten we nagenoeg alles: van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden, drinkwatersystemen en opslagtanks. 

Hout, Beton & Polyester

Door onze geavanceerde machines en decennia aan ervaring, zijn wij de specialist als het gaat om stralen van hout, beton en polyester bij u op locatie. 

Omgevingsvriendelijk

Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Fabrieksmatig

Bij onze dochteronderneming kunt u terecht voor fabrieksmatig stralen. SHW heeft ruime ervaring in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen en heeft een eigen NACE inspecteur.

Stralen & conserveren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen opslagtanks. Wij stralen nagenoeg alles.

Door onze mobiele straalapparatuur kunnen wij op locatie polyester stralen en behandelen, demontage is daarbij vaak niet nodig. Hierdoor kunnen wij snel en tegen een laag tarief handelen.  

Voor elke coat- & conserveringsafmeting beschikt SHW B.V. over een specifiek ingerichte productiehal. In de XXL hal kunnen maar liefst objecten tot een lengte van 29 meter en een gewicht van 32 ton behandeld worden. 

Ja zeker! Voor minimaal overlast aan uw omgeving en domein, gebruiken wij een conserveringstent. Zodat we veilig in alle weersomstandigheden kun blijven doorwerken, zonder stofoverlast. 

Ja, ons team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij zijn o.a. actief voor:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51