Stroefheid asfalt verhogen

Asfalt en beton kunnen wij op verschillende manieren behandelen om zo de mate  van stroefheid verhogen.

Vakmanschap & Betrouwbaarheid

Boucharderen asfalt

Afhankelijk van de ondergrond, kunnen wij asfalt en beton boucharderen, om zo de mate van de stroefheid te verhogen.  

Stroef stralen beton

Voor het verhogen van de stroefheid hebben wij altijd een passende oplossing in huis. Dit kan d.m.v. planeren / schuren, en/of kogelstralen. Beton stralen is een van de mogelijkheden.

Rood asfalt onderhouden

Eveneens kunnen wij met behulp onze ultra hogedruk waterstraalwagens cementhuid, bituumlagen, rubbe en andere oppervlakte- vervuiling verwijderen / reinigen

Duurzaam & milieuvriendelijk

Onze wagens en machines voldoen aan de laatste milieu-eisen, zoals euro 6 en Stage V. Welke manier is nu het meest geschikt voor uw situatie? Wij helpen door advies op maat.

professionele
VERWIJDERING
& nAZORG

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja, tijdens het verwijderen van wegmarkeringen kunnen er bitumen meegenomen worden, waardoor een oppervlak ontstaat dat extra gevoelig is voor verouderingsverschijnselen. Het gevolg is dat er versneld steenverlies kan optreden. Om dit te voorkomen kunnen wij het voor u sealen. Door de verjongende eigenschappen van het sealmiddel krijgt de ondergrond weer een hernieuwde flexibiliteit. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij in staat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, Kuilboer Infra Service kan op een vakkundige manier slijtlagen van bruggen verwijderen. Dit gebeurt d.m.v. frezen, schrapen, schuren en/of ultra hogedruk waterstralen. Vervolgens wordt het geheel nagestraald, waardoor een schone ondergrond ontstaat. 

Ja, asfalt en beton kunnen wij op verschillende manieren behandelen om zo de mate van stroefheid te verhogen. Dit kan door deze te planeren / schuren, boucharderen en/of kogelstralen. E.e.a. afhankelijk van de ondergrond. 

Eveneens kunnen wij met behulp van onze ultra hogedruk waterstraalwagens, cementhuid, bituumlagen, rubber en andere oppervlaktevervuiling verwijderen / reinigen. Kuilboer Infra Service heeft dus ook voor het verhogen van de stroefheid altijd een passende oplossing in huis!

Ja, het Infra Service team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij werken o.a Samen met:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 48 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51