Infra

Asfalt stralen, frezen, schuren of reinigen. Wegmarkeringen verwijderen met hogedruk waterstralen en/of gritstralen. 

Betrouwbaar & Vakmanschap

Verwijderen wegmarkeringen

Dit kunnen wij op verschillende manieren voor u uitvoeren. Wij hebben o.a. waterstraalwagens en de beschikking over een microfrees. 

Ondergronden behandelen

Door het toepassen van de biologisch afbreekbare verfweekmaker (Velumove), wordt de ondergrond nog minder aangepast. 

Verwijderen van slijtlagen

Om versneld steenverlies te voorkomen, kunnen wij voor u, indien nodig, sealen met de Eshalite Roadrunner. 

Stroefheid asfalt verhogen

Wij bieden ook de mogelijkheid om allerlei soorten slijtlagen te stralen, te frezen, te schuren en/of te reinigen.

professionele
VERWIJDERING
& nAZORG

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja, tijdens het verwijderen van wegmarkeringen kunnen er bitumen meegenomen worden, waardoor een oppervlak ontstaat dat extra gevoelig is voor verouderingsverschijnselen. Het gevolg is dat er versneld steenverlies kan optreden. Om dit te voorkomen kunnen wij het voor u sealen. Door de verjongende eigenschappen van het sealmiddel krijgt de ondergrond weer een hernieuwde flexibiliteit. 

Wij behandelen bijna alle soorten ondergronden. Door ons brede machinepark, jaren lange ervaring en diverse specialisten in ons team, zijn wij in staat vele diverse ondergronden te behandelen.

Ja, Kuilboer Infra Service kan op een vakkundige manier slijtlagen van bruggen verwijderen. Dit gebeurt d.m.v. frezen, schrapen, schuren en/of ultra hogedruk waterstralen. Vervolgens wordt het geheel nagestraald, waardoor een schone ondergrond ontstaat. 

Ja, asfalt en beton kunnen wij op verschillende manieren behandelen om zo de mate van stroefheid te verhogen. Dit kan door deze te planeren / schuren, boucharderen en/of kogelstralen. E.e.a. afhankelijk van de ondergrond. 

Eveneens kunnen wij met behulp van onze ultra hogedruk waterstraalwagens, cementhuid, bituumlagen, rubber en andere oppervlaktevervuiling verwijderen / reinigen. Kuilboer Infra Service heeft dus ook voor het verhogen van de stroefheid altijd een passende oplossing in huis!

Ja, het Infra Service team is 24/7 beschikbaar. Wij hebben een flexibel team en staan te allen tijde paraat voor onze klanten. Heeft u een spoedklus? Neem telefonisch contact met ons op, zodat we u gelijk kunnen helpen.

Wij zijn o.a. actief voor:

Contact

Vragen? Wij antwoorden binnen 24 uur

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Telefoonnummer: 072 - 571 25 51