Mobiel

Heeft u mobiele straalwerkzaamheden te verrichten? Wij stralen op locatie of bij onze dochteronderneming SHW B.V.

Mobiele straalwerkzaamheden

Naast het stralen van wegen en vaste ondergronden voeren we ook mobiele straalwerkzaamheden uit. Denk hierbij onder andere aan het stralen en conserveren van balkonhekken, scheepsruimen of opslagtanks. Wij stralen zowel beton, staal als hout om de originele uitstraling weer terug te krijgen.

Lees meer over onze werkwijze voor mobiel stralen:

Stralen en conserveren

Op dit gebied stralen en conserveren we nagenoeg alles: van balkonhek tot scheepsruim, van betonijzer tot brugdek, diverse damwanden (in parkeergarages of als keerwand), drinkwatersystemen of opslagtanks. Samen met onze verfleverancier maken wij een advies op maat.

Hout en beton

Oude coating en ondeugdelijke (stuc)lagen worden verwijderd voor het verkrijgen van een gezonde ondergrond. Of het beton wordt gestraald om een gebouw weer een fris aangezicht te geven.
Door hout te stralen geven wij dit zijn natuurlijke uitstraling terug

Hekwerken

Wij demonteren o.a. balkon-/galerijhekken, trappen etc. om deze vervolgens bij dochteronderneming “SHW B.V.” fabrieksmatig te laten stralen en conserveren.
Na de behandeling worden deze materialen op professionele wijze gemonteerd. Tijdens de behandeling wordt er op passende wijze voor noodvoorzieningen gezorgd.

Contact opnemen

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren
Vloeren scheepsdek stralenVoegen schoonmaken of vervangen