Gevel

Gevel reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het vervangen of restaureren van voegwerk kunt u bij ons terecht.

Gevel laten reinigen

U kunt bij ons terecht om uw gevel te laten reinigen. Daarnaast kunnen we voegwerk vervangen of restaureren. Ook kunnen we de gevel hydrofoberen (beter bekend als impregneren) om deze vochtvrij te maken.

Lees meer over onze gevel reiniging werkwijze:

Gevel reinigen

Dit gebeurt d.m.v. hoge waterdruk en deze methode passen wij voornamelijk toe bij het verwijderen van mos- en algaangroei of loszittende vervuiling aan de oppervlakte. Daarnaast reinigen wij d.m.v. semi-droogstralen. Hierbij wordt het straalmiddel met luchtdruk tegen de gevel gestraald onder toevoeging van vocht om het stof te binden.

Vervangen van voegwerk / restauratie gevel

Het vervangen van voegwerk geeft de gevel weer een strak en tijdloos aanzicht. Wij brengen een voeg naar keuze aan. De meest voorkomende voeg is een platvol doorgestreken voeg of een snij- of knipvoeg.

Gevel hydrofoberen

Door middel van hydrofoberen, ook wel impregneren genoemd, wordt de gevel vochtwerend gemaakt. Hierdoor kan er geen vocht meer in de gevel trekken, spoelt de oppervlaktevervuiling van de gevel af en is doorslag verleden tijd.

Contact opnemen

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren